Yayınlanma Tarihi: |25.05.2015 12:48

Leyla ile Mecnun kafasındayım

Ayşegül Aldinç; Radyo Müzik Rings AVM stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’a bayıldığını söyleyen Aldinç’in kafası ise Leyla ile Mecnun!

“Kıvanç Tatlıtuğ’a bayılıyorum”

“Jön eski bir tabir, Fransızca genç demek. Artık oyuncular var. Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu Aşkı Memnu dizisinden beri beğeniyorum ama sonradan da kendini çok geliştirdi. Daha çok karakter oyuncuları beni büyülüyor. Çok bayıla bayıla izlediklerim var. Aslında biraz Leyla Mecnun kafasındayım. Ali Atay, Nadir Sarıbacak, Onur Ünlü kafası beni etkiliyor. Yeni jenerasyona bayılıyorum. Geçen gün bir radyocu arkadaş; teklif gelse  Kıvanç ile sevgili oynar mısınız diye sordu. Oynayamayız çünkü mantıklı olmaz, aramızda yaş farkı var dedim. Onu çarpıtıp başlık atmışlar, Kıvanç’ı reddetti diye. Kimsenin haddi değil tabi birbirini reddetmek ya da bunları açıkça beyan etmek. Ayrıca Kıvanç’a. Bayılıyorum.”

“Sahte tık hemen belli olur”

“Yeni şarkım için iyi gidiyor diyorlar ama ben çok farkında değilim. Devamlı telefon elinde kaç tıklanmış diye bakmıyorum. Hayatın içinde gezinirken hoş bir detay bu benim için ama hayatım tık sayısı değil. Hayatını buna göre yaşayanlar var, öyle yaşanmaz tabi. Bu tık olayları parayla falan alınıyor ama sahte tık hemen belli oluyor. Şarkı çıkalı 3 gün oluyor ve milyonlar falan tık alıyor. Tabi hakkıyla oluyorsa helal olsun.”

“Ozan Çolakoğlu ile aramızda sıkı bir bağ var”

“Mabel dışında Gökhan Türkmen’in denemelerini çok seviyorum. Pop yapıyor ama hafif bir jazz karıştırıyor. Çok hoş oluyor. Gökhan Tepe’nin de bir çok şarkısını beğendiğimi farkettim. Edis’in ‘Benim ol’ şarkısı ilginç geldi. Onda da Ozan Çolakoğlu dokunuşu var. Kiminle çalıştığın çok önemli. Benim söylediğim Mabel’in ‘Bir tek gördüğüm’ şarkısı  da Ozan düzenlemesidir. Bu arada Ozan benim çok eski yıllarda müzisyenimdi, bana klavye çalardı. O bakımdan aramızda sıkı bir bağ var. Şu an geldiği noktaya bayılıyorum.”

“Benimle birlikte yola çıkan arkadaşlarım pes etti”

“İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte doğal olarak bütün dengeler  değişti. Benim çıktığım zamanlarda daha az televizyon kanalı, radyo vardı. Şu an en büyük başarı, hala üretime devam ediyor olmak, ilgi çekmek, beğenilmek. Benimle birlikte ve benden önce yola çıkan arkadaşlarımın artık bu işi yapmadığını ya da pes ettiğini görünce, kendime bak gayet iyisin diyorum. Tabi bunun yanında oyunculuk ile de ilgileniyorum.  Hem oyuncu hem şarkıcıyım.”

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]