Yayınlanma Tarihi: |29.08.2015 09:36

15 dakika yetti! Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lİg Hasan Doğan Sezonu 3. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti.

Beşiktaş'ın gollerini Oğuzhan Özyakup (76'), Cenk Tosun (Pen.83'), Olcay Şahan(87') ve Kerim Frei(90') attı. Gole kadar ecel terleri döken Kara Kartal sonradan açıldı; Şenol Güneş yönetiminde 3 maçta 10 gol attı.


Spor Toto Süper Lİg Hasan Doğan Sezonu 3. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı. Maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti.


Maç Beşiktaş'ın santrası ile başladı. 


Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı konuk ekip Beşiktaş'tan geldi. 8. dakikada Gökhan Töre'nin arka direğe yaptığı ortayı Olcay Şahan ceza sahasına çevirdi, Mario Gomez ve Jose Sosa topa hareketlendi ancak Sosa Arokoyo'ya faul yaptı.


Karşılaşmanın ilk 20 dakikası golsüz geçilirken Beşiktaş topa daha fazla hakim oldu ve yarı sahada gol aradı. Ev sahibi Gaziantepspor ise daha çok kontrataklarla rakip kaleye gitmeye çalıştı.


Beşiktaş gole çok yaklaştı!


28. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Muhammet Demir'in ters vuruşunu kaleci Karcemarskas çizgiden çıkardı.


41. dakikada Gaziantepspor, Beşiktaş ceza sahasının hemen önünde serbest vuruş kazandı. Muhammet Demir'in şutu direğin hemen dibinden auta gitti. Maçın ilk devresi golsüz berabere bitti.


İlk 45 dakikada topla daha fazla oynayan ve pozisyona giren konuk ekip Beşiktaş olurken Gaziantepspor daha çok savunmadı kaldı ve hızlı ataklarla gol aramaya çalıştı.


İkinci devre başlarken Jose Sosa oyundan çıktı ve yerine Cenk Tosun girdi.


İkinci yarının ilk tehlikeli atağını Gaziantepspor geliştirdi. Rakip yarı sahası önünde topla buluşan Chibuike'nin ceza sahasının sol tarafından şutu direğin hemen dibinden dışarı çıktı. 


Beşiktaş'ta Sosa'nın oyundan çıkmasıyla orta sahada boşluk ortaya çıktı. Gaziantepspor'un da  bu boşluğu iyi değerlendirerek ikinci yarıda oyunu dengelediği görüldü.


Oğuzhan'dan müthiş gol!


77. dakikada Beşiktaş, ceza sahasının hemen önünde serbest vuruşş kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan özyakup jeneriklik bir gole imza attı ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


Cenk Tosun farkı 2'ye çıkardı


83. dakikada Gaziantepspor ceza sahasına yapılan ortada Arokoyo ile Vranjes çarpıştı, karambolde top Cenk'in önünde kaldı, Antep savunması Cenk'e faul yaptı ve hakem Cüneyt çakır penaltı noktasını gösterdi. Kendisine yapılan penaltıyı kullanan Cenk Tosun topu filelere gönderdi ve Beşiktaş, zor geçen mücadelede 2-0 öne geçti.


5 dakikada 2 gol


Bu dakikadan sonra kendi yarı sahasında bekleyen Beşiktaş, kontratakla Olcay şahan ve Kerim Frei ile birbirinin kopyası iki gol buldu ve maçtan 4-0'lık skorla ayrıldı. 


Antep deplasmanından 3 puanla dönen Kara Kartal, 75 dakika ecel terleri döktüğü maçtan 4 gol atarak 3 puanı almasını bildi ve puanını 6'ya çıkardı. (Fanatik)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]