Yayınlanma Tarihi: |09.07.2015 09:10

Arda Kural’ın zor günleri

Bir dönem şizofreni tedavisi gören Arda Kural, yine zor günler geçiriyor. Annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yatıp kalkan Kural’ı komşuları polise şikayet etti.

Bir zamanlar ‘yerli Leonardo DiCaprio’ olarak anılan ve dizilerin aranan oyuncuları arasında gösterilen Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Birkaç gün öncesine kadar annesi Gülnur Kural’la birlikte Büyükçekmece’deki bir apartman dairesinde yaşayan eski oyuncu, maddi sıkıntılar nedeniyle yine zor günler geçiriyor.

Ev sahibi “çıkın” dedi

İddiaya göre evin giderlerini karşılayamaz hale gelen Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine 10 gün önce tüm eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural’dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu.

Komşular bahçeden kovdu

Arda Kural’ın çocukları korkuttuğunu öne süren komşuları, genç adamı bahçeden kovdu. Durumu öğrenince soluğu eski apartmanında alan Gülnur Kural ise mahalleyi ayağa kaldırdı. Komşularını bahçede toplayan Kural, “Oğlum benimle gelmiyor, çünkü burayı çok seviyor. Ben abimin evinde kalıyorum, ne yapayım param yok. Oğlumun kimseye zararı yok, buradan ayrılmak istemiyor sadece” diyerek serzenişte bulundu.

Valizleri kapıda

Arda Kural’ın boş evde kalan kıyafetleri, valizlere doldurulup apartman önüne bırakıldı.

Apartman sakinleri, Arda Kural’ın bahçedeki taşları para olarak gördüğünü ve garip davranışlarıyla çocukları korkuttuğunu öne sürdü.

Gülnur Kural da 2012 yılında verdiği röportajlarda oğlunun deniz kenarından topladığı çakıl taşlarını altın zannettiğini söylemişti.


Benim evim bu kafe

Zelal Özalp'e konuşan Arda Kural , “Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece. Buralarda uyuyorum ama mutlu uyuyorum” dedi.

Kural, hakkında çıkan ‘öldü’ haberleri için ise “Ölmüşüm haberim yok. Ben hiç haber izlemiyorum. Hayattayım, mutluyum” diye konuştu.

(Zelal ÖZALP / Hürriyet)




Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]