Yayınlanma Tarihi: |12.05.2015 10:13

Aşkın İstilası’nı, yazarının sesinden dinleyin

Metin Hara’nın çok satan kitabı; ‘Aşkın İstilası –YOL’ yazarın kendi sesiyle Seslenen Kitap’ta.

İnsana Güven Akademisi’nin kurucusu Metin Hara’nın geçtiğimiz yaz aylarından bu yana en çok satanlar listesinde yerini koruyan kitabı; aşkın, yeniden doğuşun, farkındalığın, sınırsızlığın, değişim ile şifanın yol rehberi ‘Aşkın İstilası –YOL’ yazarın kendi sesiyle Seslenen Kitap’ta. Metin Hara, kitabı seslendirmenin yanı sıra, kitaba ilave olarak Geçmişi Temizleme Meditasyonu, Dengeleme Egzersizi ve Sufi Nefesi Egzersizi çalışmalarını dinleyicilere özel bu sesli kitaba ekledi.

Türkiye’nin ilk sesli kitap dükkanı ile çalışmaktan ve kitabını bu mecrada da yayınlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Metin Hara, “Çok okunan, başarılı yazarların kitaplarını daha fazla kitlelere, üstelik de kendi sesleriyle ulaştırmasını sağlayan Seslenen Kitap’ta Aşkın İstilası – YOL’un da olması bizim için güzel bir adım. Dünyayı değiştirmeyi hedefleyerek çıktığımız bu yolda daha çok insanın yüreğine dokunmak için bir adım daha attık.” dedi.

Kitabı okuyamayanlar, ya da okuyup bir de Metin Hara’nın sesiyle dinlemek isteyenler için Aşkın İstilası – YOL bugün itibariyle satışa çıktı. Kitabın içinde yer alan meditasyon müzikleri Şerif Can Arat'a, bölüm müzikleri ise Arif Erdem Ocak'a ait.


Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]