Yayınlanma Tarihi: |29.08.2015 09:40

'Görevi büyüklerimiz tevdi etti'

Selami Altınok: Şimdi böyle bir görevi büyüklerimiz tevdi etti. Şerefle elimizden geldiğinin en iyisini onların teveccühüne layık olma adına yapmaya gayret edeceğiz.

İçişleri Bakanlığına getirilen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Görevi bekliyor muydunuz?, Sürpriz oldu mu?" şeklindeki soru üzerine "Beklemiyordum. Biz kamu görevlileri için görev beklenmez görev tevdi edilir. Şimdi böyle bir görevi büyüklerimiz tevdi etti. Şerefle elimizden geldiğinin en iyisini onların teveccühüne layık olma adına yapmaya gayret edeceğiz." cevabını verdi.

İstanbul'dan sabah saatlerinde Ankara'ya gidişi öncesi Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda basın mensuplarına yaptığı açıklama "Bu bir bayrak yarışı. Bir görevden başka bir göreve gidiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Milletimize hizmet etmenin alanı ve sahası görev farklılığı yoktur." dedi.

Altınok, "Bize tevdi edilen, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın tevdi etmiş olduğu görevi bundan önceki görevlerimde olduğu gibi elimden geldiğince memleketimize milletimize üstün hizmet anlayışıyla yerine getirmeye gayret edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Milletimizin yardımcısı olsun. İstanbul'da 20 ay boyunca bu güzel insanlara ve güzel şehre hizmet etmenin onurunu yaşadım. Onu bana Cenab-ı Hak bahşetti." dedi.

Bundan sonrada bütün memlekete yeni verilen görev sebebiyle elinden geldiğince gayret edeceğini aktaran Altınok, İstanbullulara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hizmet etmenin alanı sahası olmadığını dile getiren Altınok, her alanda her zaman her mekanda görev yapmanın şeref olduğunu söyledi. "Görevi bekliyor muydunuz?, Sürpriz oldu mu?" şeklindeki soru üzerine Altınok, "Beklemiyordum. Biz kamu görevlileri için görev beklenmez görev tevdi edilir. Şimdi böyle bir görevi büyüklerimiz tevdi etti. Şerefle elimizden geldiğinin en iyisini onların teveccühüne layık olma adına yapmaya gayret edeceğiz." cevabını verdi.

(Gökhan ARTAN / Habertürk)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]