Yayınlanma Tarihi: |29.07.2015 12:54

''Her oyuncunun isteyeceği bir rol''

Antalya’da çekeceği yeni filminin cast çalışmalarına devam eden yönetmen Çağan Irmak, başrol için Demet Akbağ ile anlaştı.

Filmin detayları hakkında bilgi vermek istemeyen Akbağ, “Şu kadarını söyleyeyim, her kadın oyuncunun isteyeceği bir rol” demekle yetindi.

Ata Demirer, Sermiyan Midyat ve Yılmaz Erdoğan filmlerinin değişmez oyuncusu Demet Akbağ, bu yıl da aynı isimlerle yola devam etmek için el sıkışmıştı. Akbağ şimdi de Çağan Irmak ile el sıkıştı..

"ÇOK AĞLATTIN GÜLDÜR DEDİLER"

Irmak da Instagram’a yüklediği fotoğrafın altına gizemli bir not düştü, "Şimdilik bir selam verelim dedik.. Gelişmeleri her zamanki gibi ilk sizinle paylaşacağım.Çok ağlattın güldür dediler. Daha bir ismimiz bile yok ama. Filmin hikayesini benden önce anlatan kimseye inanmayın."

"Babam ve Oğlum", "Issız Adam" ve "Dedemin İnsanları" gibi başarılı filmlerin yönetmenliğini üstlenen Irmak, son olarak oyuncu kadrosunu; Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bürsin'in gibi güçlü isimlerin üstlendiği "Unutursam Fısılda" ile beyazperdedeydi. (Hürriyet)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]