Yayınlanma Tarihi: |15.08.2015 12:34

İşte Melo’nun ayrılma bedeli...

Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajeri Rodriquez Baster’la yaptığı görüşmede ortak noktada buluştu. Felipe Melo başka bir kulübe gitmek isterse ya da Galatasaray, Brezilyalı futbolcu ile yola devam etmek istemezse 1 milyon Euro fesih bedelini ödemek zorunda kalacak.

FELIPE Melo’nun yılan hikayesine dönen, ‘Kalacak mı gidecek mi’ sorusu cevabını bulsa da Brezilyalı ile ilgili ortaya çıkan gerçekler bitmiyor. Galatasaray’ın 3 yıllık sözleşme yenilediği tecrübeli oyuncunun kontratında dikkat çeken bir nokta var. O da sözleşmenin tek taraflı fesih maddesi... Yönetimin, Melo’nun menajeri Rodriquez Baster ile yapılan görüşmede karşılıklı ayrılmanın bedelini 1 milyon Euro olarak belirledi.

EKSTRALARDA DA İNDİRİM

BU arada Pitbull, önümüzdeki sezondan itibaren devreye girecek olan kontratından bonus gelirlerinde de yüzde 20 indirime gitti. 25 bin Euro olan maç başı ücreti 20 bin Euro’ya düştü. Öte yandan basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede “Melo yokmuş gibi hazırlandık” diyen Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı yıldızı Sivasspor maçı kadrosuna dahil etmedi.

(Ali Naci Küçük / Hürriyet)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]