Yayınlanma Tarihi: |03.09.2015 14:35

Küfür cinneti: 4 ölü!

Gaziantep’te yaşayan Fikret A. Eşine küfür edildiği gerekçesiyle eniştesini ve üç yeğenini öldürdü.

GAZİANTEP'te, dün gece çocuklar arasında başlayıp, büyüklerin de katılmasıyla süren tartışmada eşine küfredilmesiyle öfkelenen Fikret A.'nın tabancayla vurarak öldürdüğü eniştesi 59 yaşındaki Ahmet Hocaoğlu ve yeğenleri 37 yaşındaki Cevdet ile 15 yaşındaki Fikret Hocaoğlu’nun cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Baba ve 2 oğlunun yakınları, cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu'nda bekliyor.


Merkez Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Atalar Mahallesi’nde dün gece, dayı ve hala çocukları arasında kavga çıktı. Kavganın ardından çocukların aileleri arasında çıkan tartışmada Fikret A., yeğeninin ölen eşine küfretmesiyle öfkelendi ve tabancayla eniştesi Ahmet Hocaoğlu ile yeğenleri Cevdet, Şahin, Oktay'a ateş etti, ardından da kaçtığını gördüğü yeğeni Fikret'i kovalayarak gizlendiği yerde vurdu. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan baba ve 4 oğlu, yakınları tarafından Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Hocaoğlu ile oğulları Cevdet ve Fikret kurtarılamadı. Oktay ve Şahin Hocaoğlu kardeşlerin tedavileri ise sürüyor.


YAKINLARI CENAZEYİ BEKLİYOR


Yaşamlarını yitiren baba ve 2 oğlunun cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Baba ve 2 oğlunun ölüm haberini alan yakınları Adli Tıp Kurumu morgu önünde sabah saatlerinden itibaren beklemeye başladı. Yakınları, Ahmet Hocaoğlu ile çocukları Cevdet ve Fikret’in otopsilerinin tamamlanmasının ardından teslim alacakları cenazeleri Atalar Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verilecek.


Jandarma, olayın yaşandığı köyde güvenlik önlemini sürdürürken, gözaltında sorgulanan Fikret A.’nın ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ


Gaziantep'te dün dayısının ateşlediği tabanca kurşunlarına hedef olarak ağır yaralanan 38 yaşındaki Şahin Hocaoğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böylece kavgada baba ile 3 oğlu ölürken, ailenin diğer çocuğu Oktay Hocaoğlu'nun hastanedeki tedavisi ise sürüyor. (DHA)


Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]