Yayınlanma Tarihi: |17.08.2015 16:00

Ozan Tufan ve Volkan Şen imza attı

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor'dan transfer edilen Ozan Tufan ve Volkan Şen için imza töreni düzenledi. Ozan Tufan, "Fiziksel yorgunluğum var. Bunu biliyorum. Bugünden itibaren en iyi duruma geleceğim. Kendimi göstereceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen törenle Ozan Tufan 5, Volkan Şen ise 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Basın toplantısında söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, "Önemli iki oyuncuyu kadromuza kattık. Kulübümüz ve teknik heyetimiz bir proje için yola çıktı. Başladığımız işe devam ediyoruz. Bu yönde iki değerli oyuncuyu kadromuza kattık. Çok önemli oyuncular" dedi.

VOLKAN ŞEN: "HAYATIMDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUM"

28 yaşındaki kanat oyuncusu Volkan Şen, büyük bir camiaya transfer olduğunu vurgulayarak, "Bu camianın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bir an önce takıma uyum sağlayarak arkadaşlarımla başarılı olmak istiyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum. Hırsımı ve yeteneğimi sahaya yansıtarak başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.

 

"FENERBAHÇE'DE OYNAMAK HER FUTBOLCUNUN HAYALİDİR"

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı ile Fenerbahçe'ye transferi için konuştuğunu açıklayan Şen, "Olumsuz sonuçlandı ve istediğimi tekrarladım. Fenerbahçe'de oynamak her futbolcunun hayalidir. Bugün Fenerbahçe'deyim. Kendime tertemiz yeni bir sayfa açıyorum. Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edeceğimi inanıyorum" şeklinde konuştu.

Volkan, Trabzonspor'da görev aldığı dönemde hazır olmadan oynamak istediğini ve sakatlık yaşadığını ifade ederek, uzun yıllar sarı-lacivertli takıma hizmet etmek istediğini dile getirdi.

 

OZAN TUFAN: "İLK TERCİHİM BURASIYDI"

20 yaşındaki genç yıldız Ozan Tufan ise transferde ilk tercihinin her zaman Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Genç oyuncu, zor bir transfer dönemi geçirdiğini vurgulayarak, "Hedeflerimden biri Fenerbahçe'ye gelmekti. Bursaspor'da bir takım sıkıntılar oldu. Menajerimle görüşerek, ona hayalim olan Fenerbahçe'de oynamak istediğimi söyledim. İlk tercihim burasıydı. Burada en iyi şekilde formamı terletmek istiyorum. Fiziksel yorgunluğum vardı. Bunu biliyorum. Bugünden itibaren en iyi duruma geleceğim. Kendimi göstereceğimi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

 

"ARDA TURAN GİBİ TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'DA TEMSİL ETMEK İSTİYORUM"

Ozan, hedeflerinin sorulması üzerine şunları söyledi:

"Arda ağabey gibi ülkemizi temsil etmek istiyorum. Sadece bir Arda Turan olmasın, Ozan Tufan, Salih Uçan, Enes Ünal da olsun. İsimler çoğalsın. Şu an hedeflerimden birini gerçekleştirdim. Türkiye'nin, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldim. Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu gelince daha iyi anladım."

 

"HERKESİ BÜYÜLEYEN BİR ATMOSFER OLUYORDU"

Bursaspor forması giyerken Kadıköy deplasmanından çok etkilendiği söyleyen Ozan, "Herkesi büyüleyen bir atmosfer oluyordu. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve Arda Turan gibi yoluma devam edip yeni nesillere yol açmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan 8, Volkan Şen ise 20 numaralı formayı terletecek. (Milliyet, İHA)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]