Yayınlanma Tarihi: |29.04.2015 15:17

Sanat ve lezzet ayaklandı!

Food Art Festivali için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü şef Tom Wolfe, muhteşem bir şova imza attı. Sanat ve lezzeti bir araya getiren şefin hazırladığı yiyecekleri mankenler üstlerinde taşıdı.

Boğaz kıyısında lezzetli dakikalar…  8-17 Mayıs tarihleri arasında Coca-Cola ana sponsorluğunda, Unilever Food Solutions HELLMANN'S gastronomi sponsorluğunda gerçekleşecek Food Art Festivali’ne katılmak için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü şef Tom Wolfe, Ortaköy Banyan’da muhteşem bir şova imza attı. Tasarım yeteneğini yemek sunumuyla birleştiren dahi şef, hazırladığı birbirinden sıra dışı tabaklarla davetlilerden tam not aldı.

BU SANATI YERİM

Arzu Kaprol’dan Şirin Ediger’e, Tatsyana Tsvikeviç’ten Ece Uzun’a, Gizem Özdilli’den Zeynep Mansur’a pek çok ünlü isim ‘Bu Sanatı Yerim’ diyerek, çılgın şefin ustalıkla hazırladığı yiyeceklerin tadına baktı.

GİYSİLERİ YEDİLER

Radyo FG DJ'lerinden Orkun Bozdemir'in müzikleriyle renklendirdiği gecede özel alarak hazırlanan HELLMANN'S pinyatanın patlatılmasının ardından podyuma çıkan mankenler, çılgın şefin hazırladığı yiyecekleri üzerlerinde taşıyarak davetlilere sürpriz yaptı.

DJ performansları, canlı müzik etkinlikleri, lezzet turları, çeşitli sokak etkinlikleri ile gerçekleşecek festival Brand Experience Designers’ın imzasını taşıyor.


Foto Galeri

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]