Yayınlanma Tarihi: |20.05.2015 14:56

Son yolculuğunda imam da ağladı

İzmir'de arkadaşının kullandığı otomobilin kontrolden çıkıp direğe çarpması sonucunda ağır yaralanan ve hastanede 17 gün sürdürdüğü yaşam savaşını önceki gün kaybeden avukat Tuğçe Türkyılmaz, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

46 gün önce aynı yerde ölen oğlunun cenaze namazını kıldıran imam Adem Uran, yaşadığı acıyı anlattı, kimsenin evlat acısı yaşamamasını istedi. Bu sırada hem Uran, hem de cami avlusunda bulunan cemaat gözyaşı döktü.

Geçen 1 Mayıs'ta, saat 23.30 sıralarında Konak Pier önünde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, üst geçidin altındaki direğe çarptı. Bu sırada arka koltukta oturan 27 yaşındaki avukat Tuğçe Türkyılmaz, fırlayıp başını ön cama çarpınca ağır yaralandı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Türkyılmaz, ameliyata ve tedavilere rağmen 17 gün süren yaşam savaşını 18 Mayıs'ta kaybetti. Tuğçe Türkyılmaz'ın cenazesi, tören için Bostanlı Beşikcioğlu Cami'ne götürüldü.

ANNE KATILAMADI

Cami avlusunda taziyeleri doktor olan baba Baha Türkyılmaz, kabul etti. Anne Şebnem Türkyılmaz ise ayakta duracak durumda olmadığından törene katılamadı. Kız kardeşi Buse Türkyılmaz ise bir köşede, kedisini sakinleştirmeye çalışan arkadaşlarının arasında gözyaşı döktü. Tuğçe Türkyılmaz için, öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını ise 31 yaşındaki oğlu Halit Uran'ı 46 gün önce kaybeden ve aynı yerde cenaze namazını kıldıran imam Adem Uran, kıldırdı. Namazı kıldırdıktan sonra helallik alacağı sırada imam Adem Uran, özellikle genç yaştaki ölümlerin kendisini çok etkilediğini, 46 gün önce oğlunun öldüğünü, kendisini o anne ve babaların yerine koyduğunu söyledikten sonra "Allah kimseye evlat acısı tattırmasın" dedi. Bu sözleri söylediği anda, hem Adem Uran, hem de cami avlusunda bulunanlar gözyaşı döktü. Cenaze töreninin ardından Tuğçe Türkyılmaz'ın cenazesi, Örnekköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına gömüldü. (DHA)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]