Yayınlanma Tarihi: |11.08.2015 14:46

Ünlü ikilinin yeni filmi yolda

Unutulmaz filmlere imza atan Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese ikilisinin altıncı filmi belli oldu. Henüz ismi ve çekim tarihi netleşmeyen filmde DiCaprio seri katil 'HH Holmes'u canlandıracak.

Son yılların en sıkı yönetmen-oyuncu ikililerinden olan Martin Scorsese ile Leonardo Di Caprio'nun birlikte çalışacakları altıncı filmle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Scorsese'nin yöneteceği filmde, Leonardo DiCaprio’yu 19. yüzyılda yaşamış seri katil Dr HH Holmes olarak göreceğiz. Deadline.com'un haberine göre Paramount Stüdyosu yüksek miktarda bir Hollywood teklifiyle, projeyi aldı.

Uzun zamandır konuşulan ve DiCaprio’nun 2010’dan beri göz koyduğu film , Scorsese ve DiCaprio’nun ' New York Çeteleri', 'Göklerin Hakimi', 'Köstebek', 'Zindan Adası' ve ' Para Avcısı’ndan sonra birlikte imza atacakları altıncı film olacak. Chicagolu bir seri katili anlatan film, Erik Larson’un 2003’te yazdığı ve gerçek bir hikâye olan ‘The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America’ adlı kitabından uyarlanacak. Hakları beş yıl önce DiCaprio tarafından satın alınan kitabın senaryo uyarlaması Captain Phillips’in senaristi Billy Ray tarafından yapıldı.

OTELİNDE KALAN KADINLARI ÖLDÜREN SERİ KATİL

Film, eczacı ve otel yöneticisi olan ve çoğunlukla cazibesine kapılıp otelinde kalmaya gelen kadınlardan seçtiği kurbanlarını katledip cesetleri üzerinde değişik teknikler uygulayan HH Holmes’un hikâyesini anlatıyor. Deadline’ın haberine göre Paramount Stüdyosu’nun bu yeni filmin haklarını satın almak için verdiği teklif Twentieth Century Fox ve Universal’ı geride bıraktı.

İkilinin, henüz adı bilinmeyen bu filmin yapımına ne zaman başlayacağı henüz belli değil. DiCaprio, yakın zamanda ‘Birdman’in yönetmeni Alejandro González Iñárritu’nun 'Diriliş' filmiyle Scorsese ise Cizvit rahiplerini anlattığı ‘Silence’ ile karşımıza çıkacak. (Radikal / The Guardian)

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]