Yayınlanma Tarihi: |09.07.2015 11:40

World of Tanks, Xbox One Beta başlıyor

World of Tanks’in Xbox One sürümü için 11-12 Temmuz tarihlerinde iki günlük özel bir Beta etkinliği düzenlenecek.

İki gün sürecek Beta etkinliğine katılacak herkes, aralarında 3. seviye hafif sınıf Premium Amerikan tankı M22 Locust’un da olduğu özel ödüller kazanacak. Hali hazırda bu tanka sahip olan oyuncular ise 180,000 gümüş ve ilave bir garaj slotu alacak. Buna ek olarak Beta test sürecine katılan tüm oyuncular ekstra deneyim puanı elde edecekler. 11-22 Temmuz tarihlerinde saat 18:00 ila 21:00 arasında oyuna giren oyuncular, tüm savaşlarda 2 kat bonus XP ve ilerleyen zamanlarda kullanabilecekleri 2x Savaş Operasyon puanı kazanacaklar.

 Son olarak, oyunun yayınlanacağı tarih olan 28 Temmuz’dan önce indiren herkes, Premium bir tank olan hafif sınıf Amerikan T1E6-X1’in, üzerinde World of Tanks amblemi olan özel kamuflajlı modeline sahip olacak.

 World of Tanks Xbox One sürümü, en ince detaylarına kadar modellenmiş yüzlerce tankı, yüksek çözünürlüklü kusursuz bir görsellikle oyunculara sunuyor. Oyun ayrıca pek çok yeniliğe de imza atacak. Bu yenilikler arasında Xbox 360 ile Xbox One arasında oyun oynamaya imkân tanıyan çapraz platform desteği, oyuncuların tek bir Xbox Live hesabıyla her iki platformdaki başarı ve kazanımlarına ulaşabilmesi, yeni “Proving Grounds” PvE oyun modu ve Xbox One platformunun oyunculara sağladığı tüm sosyal ve video yayını desteği yer almakta.

 Xbox Live Gold* üyeleri, World of Tanks Xbox One sürümünü ücretsiz olarak elde edecekler; diğer tüm Xbox Live üyeleri de oyunu 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler.

 World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Xbox One önyüklemesi ile Beta Hafta Sonu hakkındaki detayları öğrenmek için, www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.

 *Xbox Live Gold üyeliği (ayrı olarak satılır) gerektirir. Oyun içi ek içeriği vardır ve ayrıca satılır.

Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]