Yayınlanma Tarihi: |02.06.2015 12:26

World of Tanks'te hakimiyet savaşları başlıyor

Wargaming’in nefes kesen oyun içi etkinliğinde oyuncular 10 dakikalık çarpışmalarda karşı karşıya gelecek!

Wargaming’in büyük bir heyecanla beklenen oyun içi etkinliği World of Tanks Hakimiyet Savaşları bugün başlıyor. Komutanlar daha önce eşi benzeri görülmemiş bu etkinliğe katılmak istiyorlarsa ellerini çabuk tutmalılar zira bu savaşlar sadece bir ay sürecek.

Hakimiyet Savaşları 10 dakikalık kapışmalardan oluşuyor. Etkinlik süresince üç adet çok özel tank komutanların emrinde olacak. Bunlar hepsi 10. seviye tanklar olan AMX 50 B (D), Object 140 (D) ve T110E5 (D).

Daha önce 10. seviye bir tankın çarpıcı gücünü hiç deneyimlemediyseniz fırsat bu fırsat. Eğer bu tankları gözünüz kapalı kullandığınızı düşünenlerdenseniz bir daha düşünün çünkü bu etkinlikle gelen yeni özellikleri duyduğunuzda stratejilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekecek.

Hakimiyet Savaşları’nda respawn olabilme yetisi getiriyoruz. Bu, tankınız haşat olduğunda bile oyunun bitmediği anlamına geliyor. Aracınız imha edildiğinde tank seçme ekranına dönüyorsunuz ve buradan istediğiniz tankı seçip savaşa geri dönebiliyorsunuz.

Hakimiyet Savaşları kapsamındaki her haritada belli başlı ikmal noktaları bulunuyor. Eğer cephaneniz azaldıysa ya da gereğinden fazla hasar alan tankınızı adam etmeniz gerekiyorsa kendinizi bu güvenli alanlara atabiliyorsunuz. Haritalarda oyuncuların araçlarının cephanesini yenileyebileceği ve tanklarını tamir edebilecekleri dört adet özel alan mevcut.

Zaferin sizin olabilmesi için 10 dakika içinde rakibinizden daha fazla Zafer Puanı kazanmanız gerekiyor. Bu puanları düşman tanklarını indirerek kazanabileceğiniz gibi savaş alanındaki bayrakları kapıp haritadaki özel alanlara götürmeyi başararak da kazanabiliyorsunuz.


Son Yazılar

TDNMedya.com

ANASAYFA

SİYASET

EKONOMİ

DÜNYA

SAĞLIK

KÜLTÜR-SANAT

TDNMedya.com Kategori

GÜNDEM

TÜRKİYE

SPOR

MAGAZİN

YAŞAM

TEKNOLOJİ

Künye

İletişim

E-posta:[email protected]

Sosyal Ağ

Haber Bülteni

[email protected]